Avaleht Sooduspakkumised Tootekataloog Ostukorv Teenused Uudised Kontakt Sisukaart Otsing
 
Valuuta: EUR | EEK


Konditsioneerid
Õhksoojuspumbad
Õhk-vesi soojuspumbad
Õhuniisutid
Õhukuivatid
Õhuionisaatorid
Õhupuhastid
Chung Pung
Veepuhastid
Soojuskiirgurid
 



 
 

Õhupuhastid


Tootja: ChungPung
Toote nimetus: Õhupuhasti MUGU CAP-M2020
Hind: 504.90 EUR
Info:
Mõõdud: 370mm x  225mm x  375mm
Kaal: 7,5 kg
Toitepinge: 110V/220V
Elektritarve :20- 25W 
Tootlikus: 33.6 m2 ( 1000-2000 ion/cc õhu kohta)
Ioniseerimisnõelte arv : 26 nõela
 
Mugu CAP- M2020 sobib kasutamiseks magamistubades, erinevate allergiate    elimineerimiseks, erilist puhtust vajavates ruumides, suitsuhaisu ja muu õhusaaste puhastamiseks. Allergikutele mõeldud tubades. Kuivast õhust tingitud terviseprobleemide ennetamiseks.
Mis onN-Humid Süsteem? Kasutades spetsiaalset “pro-aurustumise filtrit”, mis on võimeline kontrollima siseõhu niiskuse taset ning samas steriliseerida veeauru. N-Humid süsteem toob järgmise taseme õhuniisutus-tehnoloogiatesse..
N-Humid süsteemieelised:
Tänu naturaalsele niisutussüsteemile on “pro-aurustumise” filter suuteline tootma peenema molekulaarstruktuuriga auru,kui tavalised ultraheli õhuniisutid. Õhuniisuti poolt toodetud niiskus ei ole kahjulik tundlikute hingamisteede puhul.
Lisatav “Phyotoncide”essents,mille leiate toote juurest takistab mikroorganismide kasvu niisutatavas vees — mis on põhiliseks mureks hetkel müügil olevatel õhuniisutitel.
N-Humid Süsteem ei ole ultraheli põhine õhuniisuti,vaid õhuniisuti kasutab ära looduslikult toimivat arustumist,kus õhuvool suunatakse läbi spetsiaalselt toodetud filtri.

Täis-intelligentne multifunktsionaalne õhupuhastus, -ioniseerimis ja -niisutussüsteem.
16-astme kirjeldused: 1. Nano-hõbedanefilter 2. Steriliseerivpre-filter 3. Sääsetõrjefilter
4. Chitosan keskminefilter 5. Plasma õhuionisaator-elektriline tolmukorjesüsteem.
6. Null-allergiafilter 7. Hepa-filter 8. Anti-bakteriaalnefilter 9. Anti-linnugripi vastanefilter
10. Kärgsüsinikfilter 11. Ginkopuufilter 12. Anti-bakteriaalse kattega tiivik 13. Õhuionisaator 14. Steriliseeriv Naturaalne niisutav filter 15. Steriliseeriv essenss 16. Antibakteriaalne(Õhuniisutus)
Filtrite vahetamine: Hepa filtrit tuleks vahetada ühe kuni kahe aasta järgi. Chitosan filtrit tuleks vahetada kuue kuu kuni ühe kuu tagant. Hepa+Kärgsüsinikfiltrit tuleks vahetada kahe kuni nelja aasta tagant.
Ülitäpne tolmu-ja lõhna sensor: Lähtudes siseõhu mustusest reguleerib sensor õhupuhastuse re˛iime vastavalt vajadusele, mille tulemuseks on minimaalne energiakulu.
Filtrite puhastus ja vahetussensor: Sensor annab märku, et millal on vaja filtreid puhastada ja millal vahetada, et tagada filtrite pikem eluiga ja seadme optimaalne funktsioneerimine.
Õhu kiiruse reguleerimine: 7 astet - reguleerimaks õhupuhasti tööd. Seade on võimalik tööle panna magamisre˛iimis,mil seade töötab miinimum võimsusel ja praktiliselt hääletult.
Seadme töösensor: Igasugune seadme tööhäire kajastub seadme peal oleval näidul, et tagada kiirereageering tööhäirete korral. Lapseluku funktsioon Lapselukk on seadme turvaliseks kasutamiseks (blokeerib seadmel olevad nupud).
Fail: Kasutusjuhend.pdf
Pildid:
   
  Lisa ostukorvi

 
 
 














 
  © 2017 Kliimakeskus.ee | TEL: +372 55 585 146 | E-POST: info@kliimakeskus.ee
raumet