Veepuhastid

Toodete nimekirja juurde

Tootja: Jupiter Science
Toote nimetus: JP 105 Venus
Hind: 888.37 EUR
Info:
Möötmed: 265x140x321
Elektritarve: 110w
Tootlikus: 2,5 liitrit minutis
 Ioniseerimine: 4 astet aluselist vett, filtreeritud vesi ja 4 astet happelist vett                                
Filter: 1 Karboniseerimisfilter
Lisa kaltsiumi võimalus!
 
Vee ioniseerimne – uus vee kvaliteedi parandamise tehnoloogia.
 
Vesi puhastatakse filtritega, mis eemaldavad kõik liigsed osakesed kuid jätavad vette alles vajalikud mineraalid. Edasi muudetakse vesi ja vees leiduvad mineraalid ioonideks ning eraldatakse vee happeline osa, järgi jääb puhas joogivesi millel on kõrgem PH tase - ja aluseliste mineraalide konsentratsioon. Tänu kõrgemale PH tasemele sisaldab vesi rohkem vaba hapniku, mis muudab vee heaks janukustutajaks, kuid sobib ka erinavate jookide ja toitude valmistamiseks. Tänu hapete eemaldamisele suureneb aluseliste mineraalide osakaal: kaltsum, magneesium, kaaljum ja naatrium.
Ioniseeritud vee regulaarne kasutamine aitab neutraliseerida erinevate toitude ja jookide happelisust.
 
Vee ioniseerimise iseloomustus
 
01 Kuidas vee ionisaator toodab ioniseeritud vett?
Vesi voolab läbi positiivsete ja negatiivsete elktroodide, mis ioniseerivad vee. Seejärel eraldatakse vee happeline osa aluselisest. See saavutatakse vee suunamisel läbi membraanide, mis eraldavad negatiivsed ioonid positiivsetest ioonidest. 
 
02 Plaatina titaan elektrolüüs
Elektrolüüs on varustatud Plaatina Titaan elektroodidega, mis on jaotatud kahte sektsiooni. Anood i osa töötleb happelist vett negatiivsete ioonidega ja katoodi osa töötleb aluselist joogivett mis sisaldab positiivseid ioone.
 
Filtri kestvus on umbes 3000 liitrit, sõltuvalt vee allika tingimustest.
Filtri materjal: ülipuhas vahekiud + hõbetatud + vaigutatud aktiivne
süsinik + bio-keraamiline kivi + korall-kaltsium
Eemaldab kõik ebapuhtused, rasked metallid jne kuni <0.01 mikronini.
 
03. Automaatne elektroodide puhastumine
Meie uus elektroodide puhastustehnoloogia muudab elektroodide polaarsust automaatselt, kui tekib vajadus elektroodide puhastamise järgi. 
  
Vee PH tase
 
Vee üheks oluliseks kvaliteedi näitajaks on PH tase, mis näitab vesiniku ja hapniku omavahelist seost. Happeline vesi on madala PH tasemega. Aluseline vesi on kõrge PH tasemega. Vesi on neutraalne kui selle PH- tase on 7 . Mida kõrgem on vee PH tase seda rohkem sisaldab vesi vaba hapniku. Vaba hapniku olemasolu vees iseloomustab vee elujõudu. Vee PH taset mõjutab ka erinevate mineraalide konsentratsioon vees. Kui vesi sisaldab suuremas koguses kaltsiumi, magneesiumi , naatriumi siis vee PH tase tõuseb sest mineraalid on otseselt seotud vee PH taseme reguleerimsega
 
Inimkeha PH tase:
 
Meie organismi 75 triljonit rakku elavad keskkonnas, mis meenutab jõevett. Kui vesi jões muutub liiga happeliseks, siis kalad surevad. Meie organismi võib võrrelda akvaariumiga, kus tuleb vett hoida värske ja aluselisena selleks, et väikesed kalakesed st., meie rakud saaksid elada. Seetõttu kohe, kui tekib hingamiskõlblik hapnik, suudab kala hingata, tähendab ka elada. Sama juhtub meie verega. Kui PH on kõrge, suudab veri meie organismi efektiivselt vajaliku hapnikuga varustada kui aga PH on madal muutub hapnik seotuks ning varustamine muutub puudulikuks. Vere PH on alati 7,35 ja 7,45 vahel. Väiksemgi muudatus selles tasemes põhjustab probleeme sest ligi 90% verest on vesi . Inimestel on oluline hoida organismi kõrget hapniku tase, eriti raku tasandil. PH tõstmine ainult 0,15 ühiku võrra tõstab vaba hapniku olemasolu 65% . Olulist rolli organismi PH taseme reguleerimises mängivad aluselised mineraalid nagu kaltsium ja magneesium mis neutraliseerivad happeid
  
       
Fail: JP 105 kasutusjuhend.pdf
Pildid:
   
  Lisa ostukorvi

Toodete nimekirja juurde